İK POLİTİKAMIZ

İK POLİTİKAMIZ

MD Limited İnsan Kaynakları organizasyonunun amacı, şirket vizyonu doğrultusunda insan kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek; şirketin hedef ve amaçlarını gerçekleştirebilmesi için, gerekli işgücü alt yapısını hazırlamak, geliştirmek ve çağdaş yönetim teknikleri kullanarak öğrenen ve yaratıcı bir organizasyon kurmaktır.

MD Limited, stratejik ilerleme öğeleri ve vizyonu çerçevesinde insana verdiği değer, yarattığı istihdam ve yaptığı yatırımlarla geleceğine yön vermektedir. Başta bu politika olmak üzere; tüm insan kaynakları uygulamalarımızı günün şartlarına göre gözden geçirip, güncellemek ve böylelikle dinamik bir yapıda tutarak sürekli gelişmesini sağlamak temel politikamızdır.

İnsan Kaynakları Politikamız, şirketimizin stratejik plan ve hedefleri doğrultusunda insan gücü ihtiyacını karşılamak, bu gücün en verimli şekilde değerlendirilmesini ve devamlılığını sağlamak amacındadır. Rekabet gücünün korunması için entellektüel sermayenin artırılmasına katkı sağlayacak; mesleğinde uzman, gelişmiş sosyal yetkinliğe sahip, motivasyonu yüksek, katma değer yaratan çalışan profili oluşturmak, insan kaynağını doğru yönetmek, yönlendirmek ve geliştirmek üzerine kurulmuştur.

Bizler yaş, cinsiyet, uyruk, ırk, etnik durum, din, politik yaklaşım ve fiziksel durum gözetmeksizin eşit çalışma fırsatlarının sağlanması gerekliliğine içtenlikle inanmaktayız.

Bu ilke; şirketimizde iş ilanlarından işe alım ve yerleştirmeye, terfiden statü değişikliğine, çalışanlara ilişkin çeşitli uygulamalardan ücret ve diğer yan haklara kadar iş hayatımızın tüm aşamaları için geçerlidir.

Çalışanlarımızın maddi ve manevi hakları gözetilerek bireysel ve kurumsal değerlerin paylaşıldığı; insan haklarına saygılı ve çevreye duyarlı, nitelikli, huzurlu ve sıcak çalışma ortamı sağlamak temel amaçlarımızdandır.

 

İletişim Bilgileri

Küçükbakkalköy Mah. Derebey Sk.
Dumankaya Flex Ofis Binası
No:13 Kat:9 Daire 53 34750
Ataşehir - Istanbul

Tel: 0216 577 85 72

E-Posta: info@mdlimited.com.tr

© 2024 - Mavi Defne Pazarlama Danışmanlık Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi Designed by: OrBiT